DANSK ÍSLENSKA NORSK ENGLISH

You are here: Velkommen Ambassadørene Malene Louise Snedgaard

Malene Louise Snedgaard

 

 

 Det er fantastisk at opleve det her iværksættergen. Den glød, som personen har. Man siger, at en pige er aldrig så smuk som på sin bryllupsdag – sådan er det også med dem, der vil starte virksomhed. De gløder.

Malene Louise Snedgaard

Erhvervsservicechef, Næstved-Egnens Udviklingsselskab 

 

Malene har drevet en lille virksomhed på Sydsjælland, som forpagtede 80 hektar landbrugsjord. Den lille kvinde kan både harve, pløje og køre traktor. Men det er nu ikke derfor, hun er blevet ambassadør.

 

De sidste 15 år har hun nemlig også været rådgiver for især små, mellemstore og nystartede virksomheder. Først i Storstrøms Erhvervscenter i Vordingborg, så i IBM i Tyskland (kundeløsninger), i Væksthus Sjælland og nu i Næstved-Egnens Udviklingsselskab, hvor hun er erhvervsservicechef.

 

”Jeg har været i verdens største IT-virksomhed med 400.000 ansatte. Men det, der fascinerer mig mest, er når en eller to mennesker starter virksomhed. De har sådan en glød og et drive”, siger Malene, som er uddannet akademiøkonom inden for salg, markedsføring og internationalisering.

 

Men hvad vil hun så opnå med at være ambassadør for kvindelige iværksættere, også udenfor arbejdstiden?

 

”Jeg vil opnå, at kvinder i højere grad ser på de muligheder, der er i markedet. Der er så mange andre muligheder end at starte internetbiks med tøj, en forretning med brugskunst eller en coaching-virksomhed”, siger hun.

 

Malene råder bl.a. kvinderne til at deltage i en masse netværk, flytte virksomheden væk hjemmefra, læne sig op af etablerede virksomheder eller gå sammen med andre nyetablerede i de vækstfabrikker, som nu etableres i Region Sjælland. Og så råder hun dem til en ærlig forventningsafstemning med familien derhjemme. Der må være hundrede procents opbakning, ellers bliver det svært.

 

”Kvinderne kan sidde med en supergod idé, men de tvivler let på både idéen og deres egen evne til at gennemføre den. De er også ofte alt for tilbageholdende med at markedsføre sig, for tænk nu hvis det går galt, hvad vil naboen så ikke sige…?”.

 

Malene Snedgaard råder kvinderne til at modtage al den professionelle rådgivning og sparring, de kan få - fra offentlige eller private rådgivere. Det er nemlig ikke nok at trække på familie og venner. De vil altid være part i sagen.

 

www.naestved-erhverv.dk

 


 
 
This website was made by WebHouse