DANSK ÍSLENSKA NORSK ENGLISH

You are here: Velkommen Ambassadørene Anne Mette Kleis-Kristoffersen

Anne Mette Kleis-Kristoffersen

 

 Hvis bare jeg har min frihed og fleksibilitet og er tæt på beslutningerne, er jeg glad. Går det ikke, har det i mindste været sjovt. Men nu er det gået godt i syv år, og det tror jeg fortsætter.

Anne Mette Kleis-Kristoffersen

Fotograf og partner i Mymind Design & Reklamebureau

 

Fotograf Anne Mette Kleis-Kristoffersen havde været selvstændig fotograf i fire år, da hun sammen med en kammerat fra elevtiden skabte Q’KOMMA Fotografi & Reklame i Viborg. Hun havde derfor også et godt netværk i byen at bygge virksomheden op på, og Q’KOMMA skabte sig hurtigt et navn i Viborg som det gode, lokale bureau.

 

Efter tre år med Q’KOMMA besluttede de to piger imidlertid at gå hver til sit. Anne Mette blev tilbudt at være partner i Mymind, et design- og reklamebureau i samme by. Mymind er startet af en artdirector, der med Anne Mette som partner nu - udover fotokompetencen inhouse - får glæde af Anne Mettes store lokalkendskab.

 

”Heldigvis er jeg ikke i direkte konkurrence med mit gamle bureau, for målgruppen for Mymind er lidt anderledes i forhold til Q’KOMMAs. I Mymind går vi efter lidt større kunder, der skal have udviklet koncepter, rebranding, webstrategi, bolig og livsstil”, forklarer hun.

 

Men det er svært at slippe et firma, som man har startet op i tæt samarbejde med en anden. ”Det er jo et barn, når man starter sådan et lille firma. Man har brændt for det og tænkt på det 24 timer i døgnet. Når man bygger sådan et lille firma op sammen, så bliver det meget tæt og venskabeligt og især måske, når man er kvinder, der arbejder sammen”.

 

Anne Mette vil gerne videregive sine erfaringer med at starte og drive virksomhed til andre kvinder, nu hvor hun har prøvet tre forskellige modeller: At starte alene – at starte sammen med en anden - og at købe sig ind i en eksisterende virksomhed.

 

Det er planen, at Mymind i løbet af de næste tre år skal vokse til otte-10 ansatte.

 

”Mymind skal være en kreativ oase, hvor man får mere nytænkning for pengene. Derfor skal vi have fat i nogle medarbejdere, der er helt fremme i skoene på hver deres område”, siger Anne Mette og glæder sig ved tanken om at skulle drive en lidt større virksomhed.

 

www.mymind.dk

 


 
 
This website was made by WebHouse